(VIDEO) UŽASNO LICE TRAMPOVE AMERIKE: Deca vrište i dozivaju roditelje, GRANIČAR BEZ MILOSTI

Autor: Tanjug

Svet

19.06.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već danima Ameriku potresaju informacije o prisilnom razdvajanju dece ilegalnih migranata od svojih roditelja. Nedavno su se pojavili i snimci dece koja su zatvorena u prostoru ograđenom žičanom ogradom u Teksasu, a Propublika je objavila snimke dece starosti od 4 do 10 godina koja plaču i dozivaju svoje roditelje i rodbinu.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Bez trunke empatije: Graničari razdvajaju decu od roditelja

Podsetimo, zbog politike "nulte tolerancije", kako bi se sprečile ilegalne imigracije, u proteklih šest nedelja dve hiljade dece razdvojeno je od svojih roditelja. Zbog toga su se protiv takve politike administracije američkog predsednika Donalda Trampa pobunile njegova supruga Melanija, ali i Laura Buš, supruga bivšeg američkog predsednika Džordža Buša.

Na snimcima koje je objavila "Propublika" čuje se plač dece zatvorene u žičanim kavezima u jednom od kampova na američko-meksičkoj granici u kojem pogranična policija drži decu razdvojenu od roditelja - ilegalnih migranata.

Na snimcima se čuje dečji plač, ali i pograničar koji, komentarišući plač dece odvojene od roditelja, govori:

- Imamo pravi orkestar ovde. Nedostaje još samo dirigent.

Istovremeno su objavljene i video-snimci dece zatvorene u žičanim kavezima u velikom pograničnom centru u teksaškom mestu Mekalen.

Snimci uplakane dece i dece zarobljene u žičanim kavezima munjevito su obišli društvene mreže i, logično, izazvali burne reakcije svih onih koji smatraju da se radi o, najblaže rečeno, nehumanoj praksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sramota

19.06.2018 16:19

Slicno zive i Srbi u Juznoj pokrajini Srbije. Okruzeni bodljikavom zicom u logorima na vlastitoj zemlji zahvaljujuci demokratiji te iste Amerike. Sta ocekujete od divljeg zapada. Daleko su oni od demokratije kao Zemlja od Meseca.