GLEDAJ MAĆEHU, BIRAJ DEVOJKU: Sin šefa Amerike smuvao lepoticu istu kao Melanija

Autor: Republika

Svet

03.08.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Tramp Džunior (40), najstariji sin šefa SAD Donalda Trampa (71), uplovio je u novu romansu samo nekoliko meseci od razvoda sa suprugom Vanesom, i to sa ženom koja, slučajno ili namerno, neodoljivo fizički podseća na njegovu maćehu Melaniju.

Foto: Tanjug/AP
Tramp Džunior sa devojkom

Reč je o poznatoj američkoj voditeljki Kimberli Gilfojl, koja je čak devet godina starija od njega, a godinu dana od prve dame SAD. Međutim, osim starosne dobi koja veže dve atraktrivne brinete, tabloidi iz SAD su primetili da su obe visoke i vitke, da imaju dugu, talasastu smeđu kosu, izrazito plave oči i skoro identičan osmeh.

 Voditeljka Kimberli Gilfojl je devet godina starija od Džuniora i samo godinu od Melanije

- Dovoljno je samo pogledati njihov način ponašanja i uočiti sličnosti - navode mediji uz komentar da njihov stil oblačenja nije potrebno ni komentarisati jer i po tome njih dve imaju veoma mnogo sličnosti.

Inače, Džunior je već imao priliku da novu izabranicu upozna s ocem, što se nije baš mnogo dopalo njegovog bivšoj ženi, sa kojom ima troje dece. Podsetimo, po objavi njihovog razvoda, spekulisalo se da je Džuniorovo švrljanje razlog za razlaz.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading