TRAMP PRIZNAO VEZE SA MOSKVOM: Moj sin je od Rusa uzimao podatke o Hilari Klinton!

Autor: Republika

Svet

07.08.2018

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp priznao je da se njegov najstariji sin Donald Tramp Džunior 2016. sastajao u Trampovoj kuli na Menhetnu sa određenim Rusima, među kojima je bila i Kremlju bliska advokatica Natalija Veselnitskaja. Kako je šef SAD obelodanio, cilj tih susreta bio je da Džunior dobije informacije o tadašnjoj Trampovoj protivkandidatkinji na predsedničkim izborima Hilari Klinton, istakavši da u tome nema ništa sporno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- To je bilo potpuno legalno, takve stvari se stalno dešavaju u politici - poručio je Tramp govoreći o veoma osetljivoj tematici na kojoj su njegovi protivnici izgradili čitavu antirusku kampanju, tvrdeći da se ruski lider Vladimir Putin lično mešao u Trampovu pobedu pre dve godine.

Zato se očekuje da će njegovo najnovije priznanje biti prava poslastica za one koji žele njegovu smenu, pre svega za struje bliske demokratama Hilari Klinton.

Tramp: To je bilo potpuno legalno, takve stvari se stalno dešavaju u politici

- Postavlja se pitanje zašto je on to sada učinio - zbunjeno su mediji prokomentarisali Trampov potez, navodeći da razlog najverovatnije leži u činjenici da želi da odbrani sina za kog su CNN i Vašington post spekulisali kako će završiti iza rešetaka zbog sastančenja sa Rusima u vreme kampanje svog oca.

Ipak, Tramp se u kasnijem komentaru na Tviteru ipak potrudio da svima bude jasno kako on te 2016. nije znao za poteze svog sina.

- Lažne vesti, potpune izmišljotine da sam zabrinut zbog sastanka koji je moj divni sin Donald imao u Tramp kuli. To je bio sastanak da bi se dobile informacije o protivniku, potpuno legalan... Nisam znao za njega - napisao je Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading