PUTIN stigao na veselje kod austrijske ministarke: Njegov SVADBENI POKLON ĆE VAS RASPAMETITI!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

18.08.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je danas u Austriju, gde će biti gost na svadbi ministarke inostranih poslova Austrije Karin Knajsel,

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Ruski predsednik Putin kao poklon Knajselovoj doveo je ansambla Kozaka. 

Prisustvo predsednika Rusije kritikovala je uveliko proteklih dana opozicija, a poslanik Zelenih u Evropskom parlamentu Mišel Rejmon je čak zatražio ostavku šefice austrijske diplomatije. 
Kao poklon Putin je doveo - kozački ansambl.

Austrijski mediji beleže da je šef ruske države nešto posle podneva sleteo na aerodrom u Gracu, a takvu pažnju, počev od sletanja, dolasku Putina pridaju zbog činjenice da je njegova privatna poseta svadbi ministarke naišla na veliku buru u političkoj javnosti zemlje, jer je Rusija pod sankcijama EU, a Austrija predsedavajuća Uniji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Mladenci" su u narodnoj nošnji, veruje se i dobar broj zvanica, a prisutvovaće, razume se, mladine kolege, članovi austrijske vlade. Među njima je i šef poslaničkog kluba Slobodarske partije Austrije (FPO) Johan Gudenus sa suprugom Tajanom, srpskog porekla, i sa zajedničkom ćerkom.

Putin će u Austriji boraviti svega par sati pošto u 18 časova ima sastanak sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel na jednom nemačkom dvorcu. 


Ministarka inostranih poslova, koja se ne obazire na kritike, mada se takvom gostu poziv i ne otkazuje, udaje se za biznismena Volfganga Majlingera u Sulctalu, u južnom delu pokrajine Štajerska.  

Pošto je Knajsel veliki ljubitelj pasa rase nemački bosker, njena dva boksera Vinston i Džeki, koji su dobili imena po Vinstonu Čerčilu i Džeki Kenedi, prisustvovaće svadbi, a spekuliše se i da bi mogli uneti prstenje kojim će se par, koji nema decu, zavetovati na večnu ljubav. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading