DALAJ LAMA SE IZNERVIRAO! Evropa pripada EVROPLJANIMA, izbeglicama pomozite, ali neka se vrate u svoje zemlje

Autor: Agencije

Svet

12.09.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duhovni vođa Tibetanaca Dalaj Lama ocenio je danas u Švedskoj da Evropa pripada Evropljanima i da je poželjno dugoročno gledano da se izbeglice vrate svojim domovima i izgrade svoje zemlje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dalaj Lama

Obraćajući se na konferenciji u Malmeu gde se nalazi veliki broj imigranata, Dalaj Lama je istakao da je Evropa "moralno odgovorna" da pomogne izbeglicama čiji su životi zaista u opasnosti.

"Primite ih, pomozite im, obrazujte ih... Ali dogoročno gledano, oni (izbeglice) treba da se vrate i razvijaju svoje zemlje", rekao je duhovni vođa Tibetanaca koji je 1959. godine otišao s Tibeta u Indiju posle neuspelog ustanka i intervencije kineskih vlasti u toj oblasti

 

 

U Švedskoj su u nedelju održani parlamentarni izbori na kojima je ekstremna desnica koja se zalaže protiv imigracije stigla treća, posle vladajuće Socijaldemokratske stranke i konzervativaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading