SRAM VAS, BRE, BILO! Zvanični Zagreb ćuti o napadu na Pupovca

Autor: Republika

Svet

28.09.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagreb ni da bekne! Punih četiri ipo sata (u trenutku kad nastaje ovaj tekst) nakon napada na predsednika Srpskog nacionalnog veća (SNV) Milorada Pupovca, niko od predstavnika neoustaškog režima u Zagrebu nije se oglasio, a kamoli osudio incident. Da sve bude gore po Hrvatsku i njenu očigledno nasilničku politiku, prva reakcija koja je stigla posle ovog incidenta došla je od Anđelka Mandaca, vlasnik bistroa "Amfora", koji tvrdi da se napad nije ni dogodio.

RepublikaFoto: Tanjug/A. BULJUBAŠIĆ
Žrtva: Milorad Pupovac

Prema rečima ovog ugostitelja koji prenose zagrebački mediji, niko iz njegovog restorana navodno nije gađao Pupovca, kako je to ranije saopštilo SNV.

- Pa ko u restoru ima limun - zapitao je Mandac u izjavi za Dnevnik.hr.

Podsetimo, kako je Republika.rs već pisala, napad na Pupovca dogodio se uz zagrebačku pijacu na Dolcu, kada je na šefa SNV i njegovog stranačkog kolegu SDSS Borisa Miloševića bačena gomila hrane.

Inače, proteklih sedmica protiv Pupovca je vođena besomučna medijska kampanja, nastavljena je i na društvenim mrežama.

Tako su, pojedini umobolnici, očigledni zadojeni mržnjom prema Srbiji i Srbima u komentarima na Fejsbuku poručivali da ga je trebalo "g**nima gađati", da je "čudo što četnika nisu i ranije napali", kao i da "treba utopiti u septičkoj jami".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading