GLASINE SE ISPOSTAVILE KAO TAČNE: Princ Hari i Megan Markl postaju roditelji

Autor: Republika

Svet

15.10.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećne vesti su došle nakon što je par doputovao u Sidnej na svoju turneju po Australiji

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl su objavili da čekaju svoje prvo dete. Budući roditelji su radosnu vest podelili sa kraljicom Elizabetom II i ostatkom porodice na dan venčanja princeze Eugenije, prenosi Dejli Mejl.

Srećne vesti su došle nakon što je par doputovao u Sidnej na prvu internacionalnu turneju po Australiji.

Kensington palata je prenela sledeće: "Njihova kraljevska visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa zadovoljstvom objavljuju da Vojvotkinja očekuje bebe na proleće 2019. godine.

Oni su se zahvalili na podršci koju su dobili od ljudi širom sveta, još od svog venčanja u maju i srećni su što mogu da saopšte ove srećne vesti javnosti".

Sama Megan je odmah po dolasku Australiju i podstakla glasine o trudnoći jer je ispred svog stomaka stalno nosila dve ljubičaste fascikle.

Tokom turneje po Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu, koja će trajati 16 dana, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imaće čak 76 događanja na kojima se moraju pojaviti, zbog čega se Megan Markl posebno priprema.

Mediji su istakli da su glasine o trudnoći krenule kada je Meganina majka Dorija viđena u Pasadini kako ide na časove gde uči kako da se brine o bebi. Smatraju da želi da se pripremi kako bi brinula o svom unuku

Kraljevski izvori ističu da bi njena majka mogla da se doseli u London kako bi bila uz ćerku.

Takođe se spekuliše da Megan ne želi da zaposli osoblje ili dadilju da joj pomažu nakon što se rodi beba, već da želi da njena majka bude uz nju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading