Ubiše je kraljevska pravila! Megan Markl ne može ni da se porodi po svome

Autor:

Svet

21.10.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako će se poroditi tek na proleće, Megan Markl (37), vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl (37), moraće da se pridržava strogih kraljevskih pravila za vreme trudnoće, a i porođaja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl ne sme da popusti pred pritiskom - inače ode titula

Megan su jedva dozvolili da sa princom Harijem (34) ode na 16-dnevnu turneju po Australiji, Novom Zelandu i okolnim ostrvima, a i to tek pošto je 12. nedelji trudnoće uradila ultrazvuk, koji je pokazao da je s trudnoćom sve u najboljem redu.

Međutim, kad se vrati kući može da zaboravi na prekookeanska putovanja, što će joj posebno teško pasti jer joj majka živi u Americi. Ako je tačno da će se ona preseliti u London da bi bila bliže ćerki, to neće biti problem.

Megan će na porođaju imati dva ginekologa akušera, tri babice, tri anesteziologa, četiri pedijatra, laboratorijskog tehničara za krvne pretrage i tri menadžera. U Bakingemskoj palati kažu da je tolika ekipa neophodna za pripadnike krlajevske porodice. Tako se porađala i vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton (36), tako će i Megan.

Kad se Megan porodi, prvo će biti obaveštena kraljica Elizabeta II (92), a onda svi ostali. Pol deteta držaće se u strogoj tajnosti do porođaja, od čega će najviše vajde imati kladionice, koje primaju opklade još otkako je saopšteno da je Megan trudna. Jedino što se zna jeste da će kraljevska beba imati najviše četiri imena. Sam princ Hari ima četiri imena - Henri Čarls Albert Dejvid - dok troje Kejtine i Vilijamove dece imaju po tri.

Hari i Megan imaju sreće što je mala šansa da njihovo dete nasledi presto, pa mogu da se opuste kad budu birali ime: neće biti ograničeni na isključivo kraljevska imena.

Megan neće imati ni američki "bejbi šauer", darivanje buduće majke, jer je za kraljevsku porodicu to nezamislivo.

Pošto su veoma bogati, bilo bi zaista nerpimereno da organizuju raskošne zabave uoči rođenja deteta i primaju skupocene poklone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading