DOGOVORENO! Putin i Tramp se sastaju u Parizu, evo i kad!

Autor: sputniknews.com

Svet

23.10.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom predstojećeg putovanja u Parizu sastati sa američkim kolegom Donaldom Trampom, saopštio je pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Tokom konsultacija (savetnika predsednika SAD za nacionalnu bezbednost) Boltona sa predstavnicima našeg spoljnopolitičkog i vojnopolitičkog tima postignut je preliminarni dogovor o mogućim kontaktima dva predsendika u Parizu na događajima vezanima za 100 godišnjicu od završetka Prvog svetskog rata i taj dogovor je naš poredsednik potvrdio tokom svog razgovora sa Boltonom - rekao je Ušakov novinarima.

Po njegovim rečima, planirano je da nakon svečanosti u Parizu „predsendici će imati bilateralni sastanak". On je naglasio da je on planiran za 11. Novembar. Ušakov je rekao da dužina sastanka zavisi od samih predsednika.Sastanak će se ozbiljno pripremati, saopštio je novinarima Ušakov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading