Objavljeni snimci pretresa ruskih predstavništava u SAD

Autor: Tanjug

Svet

03.09.2017

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova objavilo je snimke pretresa u Generalnom konzulatu Rusije u San Francisku i Trgovinskom predstavništvu u Vašigintonu, na kojima se vidi kako na teritoriju tih objekata ulaze automobili FBI.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Amerikanci počeli pretres ruskih prostorija

Kako se navodi, saradnici specijalnih službi počinju da pretražuju prostorije i stanove diplomatskih službenika, a kod ograde Trgovinskog predstavništva postavljena je traka, prenosi Sputnjik.

Rusko ministarstvo navelo je da će uskoro biti objavljene "nove fotografije i video-svedočanstva protivpravnih dejstava američkih vlasti koje narušavaju međunarodno pravo i imovinsko zakonodavstvo upadom u ruske diplomatske objekte".

Vlasti SAD preuzele su kontrolu nad zgradom ruske trgovinske misije u Vašingtonu, a šef ruske trgovinske misije u prestonici SAD Aleksandar Stadnik potvrdio je da je, prema rečima američkih vlasti, zgradi misije ukinut diplomatski imunitet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading