UŽAS U RUSKOM GRADU ARAMILJA: "Kanibal Hirurg" iskasapio ženu

Autor: novosti.rs

Svet

08.09.2017

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani ruskog grada Aramilja su u strahu pošto je kod obale reke pronađeno telo žene. Kako navode ruski mediji, a prenosi "Dejli mejl", nesrećnoj ženi za koju se veruje da je u 30-im godinama, nožem su odstranjeni listovi i jedna dojka, a ruke su joj bile umotane u plastičnoj kesi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na licu mesta pronađene su gumene rukavice, a Istražni komitet je potvrdio da je reč o ubistvu.

- Možemo da potvrdimo da je reč o ubistvu i u potrazi smo za osumnjičenim - kazao je portparol te ustanove i demantovao glasine da navodno ima više tela.

Građani Aramilja su u strahu i traže veći broj policijskih patrola na ulicama. Žene su preplašene i ne izlaze napolje, a stanovnici ne puštaju decu iz kuće, prenosi internet portal "66.ru".

Lokalci su prozvali ubicu "Hirurg iz Aramilja".

- Jezivo je... Plašimo se da imamo kanibala u našem gradu. Telo žene je bilo iskasapljeno, to je tako neuobičajeno. Toliko smo u strahu da se plašimo da idemo na posao i ne damo deci da idu sami kako ih manijak ne bi zgrabio za večeru - kaže Olga, jedna od žiteljki tog grada.

Oleg, koji stanuje blizu mesta gde je pronađeno telo žene, kazao je za medije da ga je policija pitala da li ima ćebe kako bi pokrili žrtvu.

- Pitali su me da li sam čuo nešto sumnjivo, ali ništa nisam primetio - kazao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading