Otac ležao u zatvoru zbog ubistva ćerkice (2), a pravi ubica je NJEN BRAT!

Autor: S. S.

Svet

06.10.2017

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antoni Majkl Sanders (33) iz Teksasa oslobođen je optužbe za ubistvo svoje dvogodišnje ćerke Eli Mej 2015. godine, jer je sud otkrio da je za to kriv njegov sin (7).

RepublikaFoto: pixabay.com
Dečak iz Teksasa ugušio sestru/Foto: Ilustracija

Sanders je bio optužen da je ugušio svoju ćerkicu u njihovoj kući u Vatogi. Policija je verovala da ju je on ubio tako što joj je držao ruku preko usta dok nije prestala da diše, samo zbog toga što ga je prekinula u igranju igrica na kompjuteru.

On je u zatvoru od aprila 2016. godine, ali je negirao da je kriv. Rekao je da je devojčicu našao mrtvu, nakon što mu je sin, koji je tada imao pet godina, rekao da spava i da neće da se probudi.

Istražitelji su sada otkrili da je dečak, koji sada ima sedam godina, rekao majci da je udario sestru jastukom, ali da je jastuk bio previše težak da ga skloni sa devojčicine glave.

Advokat Antonija Sandersa izjavio je za lokalne medije da je njegov klijent oslobođen optužbi.

Novine The Star-Telegram prenose da je devojčica nađena sa modricama i dva ujeda, ali advokat to nije hteo da komentariše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading