KIJA DOŽIVELA SLOM ŽIVACA: Ja sam kriva jer se on k*rva!

Autor:

Zadruga

09.03.2018

18:55

Svađa Kije Kockar i njenog supruga Slobe Radanovića u "Zadruzi" postale su već ritual na koji su se mnogi navikli. Njih dvoje su i danas započeli svađu koja je bila burnija nego inače i završila Kijinim suzama koje nije mogla satima da zaustavi.

KIJA DOŽIVELA SLOM ŽIVACA: Ja sam kriva jer se on k*rva!

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (9)

Loading
Miloš

09.03.2018 21:18

U Srbijij se to kaže; da je jaljalo to bi trajalo. Ti si kriva samo zato jšto si se tikurv... u vezi, a to si želela vešto da opereš u Zadruzi i prebaciš svu krivicu na Slobu.Ženo dozovi se pameti. Niti si toliko inteligentna , tako da ne prodaji lažni moral, jer si provaljeni. Vrtiš priču u krug i ništa ne kažeš...Manipulišeć i lažeš, dosadilo je svima u Zadruzi da slujšaju tvoje laži. Sem toga, koja si ti žena bila, zašto se nisi zapitala zašto je to tako.nego ti je odgovarao, da bi mnogo gore stvari radila tajno,Nema razlike izmedju javne i tajne prevare.Ne izigraaj povredjenu ženu, jer ti si zlo.Ne može te oprti niDunav ni Sava.

Odgovori 8 14
Vesna

10.03.2018 08:25

@Miloš - On nije u stanju dostojanstveno da izadje iz svog braka!!! "NJEMU nije valjalo " je opravdanje za ponasanje prema zeni . Da ima muskosti seo bi rekao sta ima i NE BI SE ZENIO!!!!

Odgovori 11 1
Dima

10.03.2018 15:34

@Vesna - On je pravi mačo mušlkarac.nema žene koja ga ne bi poželela u svojoj blizini.Čoek je vrh.Izuzetan pevač.iskren,čestit.Ni jednu brljotinuu svom životu do sada nema.Ima sve manire norvalnog ponašanja.Ona je ovozemaljksko zlo.Umislilaje da je neko.Iskompleksirnai isfrustrirana osoba.On je jednostavno ne voli, njenom zaslugom.Njihova veza je bila vrlo loša.Ona je radila šta je htela ,vrlo je dominantna ,bezobrazna, slobodnog ponašanja i ne preza ni od čega.Jednostano oni nisu jedno za drugo.On voli Lunu i priči kraj.Ona neka ide utabanim stazama kojima je hodalai do sada.S njim nije bila intimna dve godine,živeli su kao cimeri u istom stanu, ali je to nije sprečavala da ga vara tajno.Medjutim,istina kao voda uvek pronadje svoj put.Još mnogo što šta će se otkriti do kraja rijalitija.Sloba do pobede, svi, svi smo uz njega.. ..napred careeeeeeeeeeeee....

Mika

09.03.2018 22:40

Kija treba da ga zaboravi. Ne treba joj ovakav covek.

Odgovori 12 1
Ljilja

10.03.2018 08:54

Cim se razbolela ostavio je..tipicno muski

Odgovori 13 2
Viktorija

11.03.2018 12:53

@Ljilja - Nerealan komentar. To je nije jsprečavala da imatajne vez van njihovog kvazi braka jod 5 meseci. O čemu ti pričaš.Onajehodajuće zlo. SLoba jeiskren i dian čovek.našao je ženu svog života pored kojej će imati se; poštzovaanj, uvažavanje, beskonačnu ljubav i sex, što je josnova jefdnog zdravog odnosa. Slobai Luna do pobede.Obeležili su ovaj rijaliti.

Ksenija

10.03.2018 10:44

Domaćica..na pitanje zadrugara,jel zna kako se prže jaja,ona kao iz topa kaže,ZNAM..uzmem tiganj,Sipan ulje i kažem:SLOBO,ISPRŽI MI JAJA???

Emilija

10.03.2018 15:38

Prikuplja glasove lažnekrokodilske suze. Samo voli sebe i nocac. provlaljena je jod svih. manipulatorka i lažov. Izigrava povredjenu ženu, a daleko je od toga.Sloba je vrh mladić, do pobede, svi svi smo uz tebe.....

Milentije

12.03.2018 05:21

Oni brak nisu ni imali, sem papira koji je visio u vazduhui pitanje dana je bilo kad će se razvesti. Drugo, ne može njega da proziva ona zbog nečeg što je i sama radila u njihovoj vezi, ali tajno.To je odavno sve ugašeno i ništa tu više nemaSloba je ne voli,našao je ženu svog života i ostaje sa njom.Sem toga SLoba se javno oglasio pre 7 meseci i rekao da želi da se razvede, jer voli drugu ženu,ništa nije krio za razliku od nje.Smelost je odlika hrabrih ljudi.Nj egova krivica ne stoji.Uradila je sve da uništi njihovu vezu, smatrajući da je on igračka, pa će povremno da je koristi.Psihički ga je maltretirala, omaloažavala i pljuvala što i sada radi u Zadruzi da bi sebe oprala, jer izigrava žrtvu što nije.