PETICIJA ZA PROTERIVANJE ANELI AHMIĆ IZ SRBIJE: Izbio totalni HAOS, čeka se zvanična odluka!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

15:15

Taki Marinković besan na Aneli Ahmić!

PETICIJA ZA PROTERIVANJE ANELI AHMIĆ IZ SRBIJE: Izbio totalni HAOS, čeka se zvanična odluka!

Printskrin/RTV PINK

Komentari (5)

Loading
Melanija

29.03.2024 17:00

Koji je faktor ovaj belopotočki đilkoši da nekoga proteruje. Otac koji ćerki kupuje vibrator i tangice, zadužuje se kod kamataša da ćerci ugrađuje silikone da nekoga tera iz Srbije. Tu bestijalnu porodicu treba smestiti u Topaonicu jer sigurno nisu primer poštene srpske porodice. Sami seljaci i brđani (Pinosava na nadmorskoj visini 820 metara) nabeđuju one koji su na obali mora (dakle 0,0 metara nadmorske visine) da su seljaci i brđani. Sada se uhvatili za Aneli iz drevnog Dubrovnika. Zna on dobro zašto mu kola pale. Izaći će na videlo.

Nadica

29.03.2024 18:25

Sita, ološu, ti li si!? Naravno da treba proterati, ne samo Aneli iz Srbije, jer takva kriminalna, ološ i prostitutka nije za Beograd! Neka ide u "drevni" Dubrovnik, mada je ni tamo neće, pre svega zato što je ološ, a onda i zato što je muslimanka, što je tamo, starosedeocima, niža rasa!!!

www

29.03.2024 21:09

@Nadica - Nadice, ti treba da se lecis jer nisi pod libelu nevaspitana si neobrazovana i lupetas, pricas o rasama a nemas pojma sta je to, ti Bg nisi videla nego na tv kao ni Dubrovnik zato sedi tu u toj pecini odakle se javljas i cuti inace bi te trebalo pozvati na razgovor za govor mrznje.

mm

29.03.2024 21:13

@Nadica - Ne lupetaj, saberi se, nisi ti nikakav faktor da se pitas ko ce gde da bude, smanji taj alkohol lupetas.

hahaha

29.03.2024 21:06

Ovaj matori je smesan kao bioskop cuj ti nepismenog stvora on ce peticijom iznad drzavnih i medjunarodnih zakona talo to biva kada se dzule uzvezdi pa misli da je bitan faktor jer mu je kcer rialiti namigusa a nesvestan da se svi sprdaju sa njim klovn matori sprdnja i zamlata a tek cerka jadnica sto se uspalila ja sam Maja ma sta si ti raspandrkaco nepismena plasticna pacenice nece te niko