Centar Beograda bez grejanja! Ovo je razlog zbog kojeg se smrzavate!

Autor: Republika

Vesti

24.11.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda M6 na grejnom području toplane "Novi Beograd" iz kojeg se toplotnom energijom snabdevaju delovi centralne gradske zone, danas od 9 biće prekinuta isporuka toplotne energije potrošačima u centralnim gradskim ulicama.

RepublikaFoto: Republika
Ilustracija

Bez grejanja će biti potrošači koji se nalaze u Savskoj ulici, Durmitorskoj, Višegradskoj, Vojvode Milenka, Risanskoj, Birčaninovoj, Sarajevskoj, Kneza Miloša, Balkanskoj, Nemanjinoj, Miloša Pocerca, Deligradskoj, Kralja Milutina, Njegoševoj, Resavskoj, Stjepana Filipovića, Fabrisovoj, Zvečanskoj, Oblakovskoj, Dobropoljskoj.

Bez grejanja ostaće i deo Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), saopšteno je iz JKP "Beogradske elektrane". Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćam mogućem roku kako bi potrošači što pre bili snabdeveni toplotnom energijom, navodi se u saopštenju. Ponovna isporuka toplotne energije potrošačima u pomenutim ulicama i delovima grada očekuje se u nedelju, 25. novembra 2018., u ranim jutarnjim satima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading