Parking servis upozorava: Oprez! Pojavili su se prevaranti sa lažnim nalozima za parkiranje

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

05.12.2018

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevaranti u Beogradu na razne načine se dovijaju kako bi brzo došli do novca, a prevareni najčešće nisu svesni da su baš oni žrtva. To je slučaj sa lažnim nalozima JKP "Parking servis", koji su se pojavili na pojedinim vozilima u centru grada.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Tim povodom oglasilo se i ovo preduzeće kako bi svoje sugrađane opomenulo da budu obazrivi i ne nasedaju na ovu prevaru.

- JKP "Parking servis" apeluje na građane da lažni nalozi, koji su uočeni na pojedinim vozilima u centru grada, nemaju nikakve veze sa "Parking servisom", a ovo preduzece će tužiti ustanovu koja je dovela građane u zabludu - saopštili su iz JKP "Parking servis".

Oni su naveli da su građani su na svojim vozilima u centru grada tokom popodneva zatekli lažne naloge koji svojim izgledom podsećaju na naloge za dnevnu kartu "Parking servisa" i koji obmanjuju da je u pitanju naplata komunalne usluge.

- JKP „Parking servis“ apeluje je na sugrađane da obrate pažnju na ispis na nalogu i da ne nasedaju na ovakve prevare - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading