Novi Beograd danas bez grejanja!

Autor: blic.rs

Vesti

12.12.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici centralnog grejanja priključeni na toplanu "Novi Beograd" ostali su bez grejanja na svega nekoliko stepeni Celzijusa iznad nule zbog kvara na elektroproizvodnom postrojenju.

RepublikaFoto: Republika

Iz JKP "Beogradske elektrane" saopštili su da se radi o privremenom poremećaju u radu toplane, te da se "normalizacija" očekuje u toku dana.

- Zbog kvara na elektrorazvodnom postrojenju, toplana 'Novi Beograd' trenutno radi smanjenim kapacitetom, što se odražava na umanjeni kvalitet grejanja potrošača. Normalizacija u proizvodnji i isporuci toplotne energije potrošačima očekuje se u toku dana - navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Kako se dodaje, tokom noći nije bilo prekida u isporuci toplotne energije potrošačima.

Podsetimo, zbog kvara na toplani "Zemun" stanari naselja Sava Kovačević prošle nedelje su imali problem sa krupnim česticama koje su padale na njihove automobile i u dvorišta, dok se istovremeno širio neprijatni miris i mnogi su se žalili na otežano disanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading