Potpuni kolaps u Beogradu: Ogromne kolone na mostovima, Slaviji, auto-putu...

Autor: Tanjug

Vesti

27.12.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznična euforija uveliko drma Beograđane budući da je u gradu potpuni saobraćajni kolaps koji prate čak i pešačke gužve. Mostovi, autoput i sve ulice u centru grada su najopterećenije saobracajniće u današnjem popodnevnom špicu.

RepublikaFoto: printscreen/naxi.rs
Foto: Ilustracija

Kilometarske kolone vozila su već formirane na autoputu u oba pravca, a vozila se gotovo ne pomeraju od Bloka 39 do Mostarske petlje.

Kolone vozila formirane su i na Brankovom, kao i na Pančevačkom mostu. Ništa bolja situacija nije ni u Brankovoj ulici, Cvijicevoj, Bulevaru kralja Aleksandra, ali i na Slaviji gde saobraćaj skoro da ne funkcioniše, već sve stoji.

Zbog prevelikih gužvi vozila gradskog prevoza kasne i dolaze puna putnika, te građani provode više od pola sata na stanicama.

- Morao sam da propustim tri autobusa jer nije bilo nikakve šanse da uđem u bilo koji od njih. Svi su bili krcati. Onda sam ušao i putovao oko 45 minuta od Ušca do Zelenog venca - požalio se jedan sugrađanin.

Koliki je kolaps u gradu govori i činjenica da se traži taksi vozilo više, kao i da je nemoguće doći do bilo koje taksi službe budući da su sve prezauzete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading