Parking servis: Beograđani, izvinite zbog huligana Marka Bastaća, nadoknadićemo štetu

Autor: Republika

Vesti

12.03.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP "Parking servis" obavestilo je danas sve građane koji žive i imaju zakupljenu pretplatnu kartu za parkiranje u ljubičastoj zoni da će im za mesec april račun biti umanjen za jedan dan jer 11. marta nisu mogli da koriste svoja parking mesta.

RepublikaFoto: youtube.com/Čuvamo Stari grad
Marko Bastać

Dana, 11. marta 2019. godine, više huligana predvođenih predsednikom gradske opštine Stari grad uništilo je table sa oznakom za parkiranje u ljubičastoj zoni. Kako građani nisu mogli da vide znak da je u pitanju parking zona, većina stanara koji žive u toj zoni nije mogla da parkira svoja vozila, jer su njihova parking mesta bila zauzeta od strane vozila sa strane koja nisu ni plaćala parking.

U haosu koji je napravio predsednik gradske opštine Stari Grad Bastać najveće žrtve su bili stanari ove zone. Zato je "Parking servis" odlučio da se, za 408 korisnika, račun za pretplatnu kartu za mesec april umanji za jedan dan kako bismo im nadoknadili štetu koju su pretrpeli.

JKP "Parking servis" pridružiće se krivičnom gonjenju Bastaća zbog uništavanja tabli koje je danas pokrenuo Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda. Već danas ćemo ispostaviti zahtev za naknadu štete koju je grad imao zbog uništavanja tabli. Tu štetu Bastać i njegovi huligani platiće u redovnom postupku pred sudom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tijana

12.03.2019 09:37

Opozicija uvek ima potrebu za zakomplikuke stvari.

deni

12.03.2019 09:39

Pa nije covek imao pametnija posla pa dirao table

aca

12.03.2019 09:41

Dokle da se toleriše nečija samovolja i bahatost , štetu Bastić da nadoknadi.