Beograd dobija prvu "Starbaks" kafeteriju 16. aprila

Autor: D. S.

Vesti

03.04.2019

05:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva kafeterija međunarodnog lanca "Starbaks" (Starbucks) konačno stiže u Srbiju 16. aprila. Kafeterija će biti otvorena u Beogradu u okviru šoping-centra "Rajićeva" u Knez Mihailovoj.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ovde će biti Starbaks

- Karta pića u beogradskoj "Starbaks" kafeteriji sastojaće se iz svih standardnih, kao i prolećnih promotivnih napitaka. Širok izbor kolača, grickalica, sendviča i jogurta pripremaće se za goste kafeterije. Moći će da se kupe i pakovanja kafe u zrnu, "Starbaks" šolje i razni brendirani proizvodi, kao što su aparati za kafu i porcelan - kažu u kompaniji "Amrest", koja je rukovodilac "Starbaksovih" kafeterija za region Centralne Evrope.

Adam Mularuk, predsednik za "Starbaks" u kompaniji "Amrest", rekao je da se raduje otvaranju "Starbaksa" u Srbiji jer se radi o zemlji sa bogatom tradicijom ispijanja kafe.

- Nama je zadovoljstvo što ćemo postati njen deo stvaranjem mesta na kojem potrošači mogu da uživaju u kafi visokog kvaliteta i otkriju našu strast - rekao je on.

U narednih godinu dana "Starbaks", kako je najavljeno, otvoriće kafeterije i na drugim lokacijama u Beogradu: na beogradskom aerodromu, u šoping-molu u Beogradu na vodi, na Terazijama, u Belgrade Skyline. "Starbaks" je osnovana 1971. u Sijetlu, a sada ima više od 30.000 prodajnih mesta širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading