Kroz OVE ulice danas ne prolazite, inače će vas strefiti srčka! Zbog radova izmenjene trase prevoza i zakrčen deo Beograda

Autor:

Vesti

08.04.2019

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj prvog radnog dana u Beogradu odvija se relativno normalno. Kako beogradski taksisti javljaju mostovi su prohodni i zastoja nigde nema. Međutim, na Banovom brdu je situacija mnogo drugačija s obzirom na to da su radovi u toku, pa bi bilo mnogo pametnije da krenete u nekom drugom pravcu da ne biste doživeli srčani udar od stresa!

RepublikaFoto: youtube.com/Naxi.rs
Autokomanda vazda zakrčena

- Saobraćaj je pojačan na Banovom brdu zbog radova, ali ostali delovi grada su prohodni, nigde nema gužvi - kažu iz Beogradskog taksija.

Naime, zbog radova koji se odvijaju u Paštrovićevoj ulici izmenjene su trase linija 23, 37, 51, 52, 53, 58, 55, 85, 87 i 88. Ti autobusi sada saobraćaju kroz Požešku preko Hipodroma, a posle nastavljaju redovnom trasom.

Takođe, saobraćaj je pojačan u Bulevaru Despota Stefana kao i u Takovskoj ulici. Isto tako, više vozila je i na Autokomandi, spuštanje za auto-put.

Ostali delovi grada ovog ponedeljka su prohodni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading