Nadmetanje za kupovinu izgorelog "Depoa" 1. septembra: Ovo mu je početna cena!

Autor: Republika

Vesti

28.08.2017

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglas za prodaju kompleksa "Depoa" u Bulevaru kralja Aleksandra 142 biće objavljen početkom septembra, a početna cena koju je utvrdio Sekretarijat za javne prihode biće 4.078.620 evra, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, dodavši da su u toku pripremne radnje, saopštio je grad Beograd.

RepublikaFoto: youtube.com/Studio B
Na javno nadmetanje mogu da se prijave fizička i pravna lica

- Na ovoj lokaciji, površine 4.316 kvadratnih metara, dozvoljena je gradnja poslovno-stambenog kompleksa, tako da će ovaj prostor konačno biti uređen na pravi način i dobiti odgovarajuću namenu. Na postojećem objektu 4 u kompleksu "Depoa" u kome se nalazi trafo i ispravljačka stanica, iz koje se tramvajska kontaktna mreža napaja električnom energijom, pravo službenosti imaće Grad Beograd na neodređeno vreme, radi pristupa kontaktnoj mreži - istakao je Mali.

Na javno nadmetanje, koje će biti održano početkom oktobra, mogu se prijaviti fizička i pravna lica, pod uslovima koji su definisani u oglasu.

Ovim oglasom biće definisana i visina depozita koju će učesnici biti u obavezi da plate radi učešća na javnom nadmetanju, po pravilu 10 odsto od procenjene vrednosti nepokretnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading