Sutra bez vode ove tri velike opštine

Autor: beograd.rs

Vesti

21.04.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrošači u jednom delu opštine Palilula ostaće bez vode sutra od 8.00 do 18.00 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u toj opštini, najavljeno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

RepublikaFoto: pixabay.com

Bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Ane Frank, Husinskih rudara, Pjera Križanića, Kamčatska, Dušana Vasiljeva, Salvadora Aljendea (između ulica Dragoslava Srejovića i Pere Ćetkovića), Dr Nika Miljanića i Pera Ćetkovića.

Takođe sutra, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac od 8.30 do 18.00 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Đorđa Kratovca (od Vidske do Grčića Milenka) i Maksima Gorkog (od Đorđa Kratovca do Tomazeove).

Na opštini Zvezdara sutra od 8.30 do 16.00 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Dr Velizara Kosanovića (od Mis Irbijeve do Učiteljske), Jelene Mioč, Koste Hakmana i Dolenjska.

Zbog neodložnih radova "EPS Distribucija" Beograd sutra od 10.00 do 17.00 sati umanjen pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju će osetiti potrošači duž Kragujevačkog puta, u naseljima Zuce, Stepašinovac i Ripanj.

Potrošači u jednom delu opštine Voždovac ostaće bez vode u utorak, 23. aprila od 8.00 do 24.00 sata zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Foto: pixabay.com

Bez vode će biti potrošači u ulicama Crnotravska (od Bahtijara Vagabzade do Bulevara oslobođenja) i Paunova (od Crnotravske do Baštovanske), kao i u naselju Banjica, dok će umanjen pritisak osetiti potrošači u Crnotravskoj ulici od broja 60 do broja 134.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u utorak od 8.30 do 18.00 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Fočanska, Jovana Đaje, Duvanjska.

Zbog neodložnih radova "EPS Distribucija" Beograd, u utorak 23. aprila od 8.00 do 15.00 sati umanjen pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju će osetiti potrošači u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Dražanovac, Stara Lipovica, Plandište, Guncati, Stražarija, Karaula, Srednji kraj, Gaj, Ravni Gaj, Meljak, Baćevac, Leskovac, Stepašinovac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Vrbovno, Veliki Borak, Beljina, Lisović i Ulica 1. maja u naselju Velika Moštanica.

Foto: pixabay.com

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na www.bvk.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading