NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA NA FPN: Eko biznis, veganska hrana, energetska budućnost...

Autor: Republika

Vesti

03.05.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak, 6. maja, na Fakultetu političkih nauka, s početkom u 15.30 časova u slušaonici br 1, prof. dr Darko Nadić, prodekan za razvoj fakulteta i rukovodilac master programa Ekološka politika, svečano će otvoriti prvi dan manifestacije "Nedelja održivog razvoja".

RepublikaFoto: Republika

U periodu od 6. do 10. maja, do kada traje ova manifestacija, posetioci će imati priliku da na brojnim radionicima od eminentnih stručnjaka nauče kako započeti eko biznis, zaštititi životinje, a moći će i da diskutuju o energetskoj održivosti.

Takođe, u holu fakulteta biće izložene različite vrste veganske hrane kako bi posetioci mogli da se informišu o veganskom načinu ishrane, a da manifestacija nije tek puka priča svedoči to što će studenti učestvovati u akciji uređivanja i čišćenja dvorišta FPN, kao i u dopunjavanju zelenih površina i sadnji vegetacije.

Trećeg dana manifestacije, 8. maja, francuski ambasador u Beogradu Frederik Mondoloni održaće predavanje na temu "Pariski klimatski sporazum", što je posebno zanimljivo u trenutku kada poslanici američkog Predstavničkog doma vrše pritisak na predsednika Donalda Trampa da SAD ostanu deo Sporazuma iz Pariza.

Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Fakulteta političkih nauka, Ministarstva za zaštitu životne sredine Republike Srbije i Centra za ekološku politiku Fakulteta političkih nauka (CEPOR).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading