(FOTO) Kišica paralisala Beograd

Autor:

Vesti

22.05.2019

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko minuta orošavanja srpske prestonice bilo je dovoljno za saobraćajni kolaps. Kao što to obično biva kad padne kiša, autobusi GSP-a se pokvare, raskrsnice se zakrče i ljudima preostaje ili da plaču dok su u javnom prevozu ili da napuste vozila i krenu peške, što većina i čini. Trenutno na potezu od Botaničke bašte ka centru saobraćaj maltene da stoji. Primetna je kilometarska kolona vozila, kako javljaju čitaoci "Republike", dok se saobraćaj od centra ka Pančevačkom mostu odvija normalno.

RepublikaFoto: Republika
Stanica GSP "Džordža Vašingtona", prekoputa Banije

Sitauciju su dodatno pogoršali kvarovi autobsa na Zrenjaninskom putu, pa kako se broj autobusa na ulicama smanjuje, tako se enormno povećava broj putnika u preostalim vozilima GSP-a, što dovodi do gušenja i nesvestica zbog velikih gužvi.

Vozači u okolini Botaničke bašte, koji su pokušali da se izvuku iz saobraćajnog pakla sporednim uličicama, ostali su zaglavljeni.

Najgore je u ulici Đure Daničića, gde je kolona primetna skroz do raskrsnice sa Hilandarskom.

Foto: Republika
Ulica Đure Daničića

Na uglu Đure Daničića i Hilandarske se ne zna ko se odakle uključuje.

Foto: Republika
Ugao Hilandarske i Đure Daničića

Ako ste u mogućnosti, dakle, izbegavajte ovu trasu, a poslodavce zamolite da imaju razumevanja za eventualno kašnjenje na posao, jer imate fotografije kao dokaz da jutros situacija u saobraćaju nije bila pod kontrolom...

Foto: Republika
Raskrsnica ulica Bulevar despota Stefana i Džordža Vašingotna - sve stoji ka centru, ko ide ka Pančevcu ima sreće

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading