Hitan nalog komunalnoj policiji! Vesić: Odmah rešite problem bahatog parkiranja u Topčiderskom parku!

Autor: beograd.rs

Vesti

31.05.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić održao je jutros hitan sastanak zbog problema nepropisnog i bahatog parkiranja, kao i vožnje kroz Topčiderski park. Nakon sastanka, izdat je hitan nalog da se počne sa postavljanjem stubića na pešačkim stazama u zoni parka, a na terenu su već komunalni policajci i očekuju se pripadnici saobraćajne policije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić

- To što se dešava u Topčiderskom parku primer je da smo bili u pravu što smo povećali kazne za bahate vozače koji parkiraju vozila na tramvajskim šinama, zelenim površinama, pešačkim prelazima. Neki ljudi misle da za njih ne važe pravila, što mi je neverovatno - naveo je Vesić.

Vesić je podsetio da kazne sada iznose 25.000 dinara, te da je samo prvog dana napisano 1.308 naloga, pa iako nisu svi za bahato parkiranje, ukupne kazne za taj prekršaj iznosile su skoro dva miliona dinara.

Zamenik gradonačelnika je najavio da će popodne obići Topčiderski park da bi video dokle se stiglo sa postavljanjem stubića i kako protiču kontrole.

- Ovaj problem biće tokom dana rešen. U Beogradu mora da vlada red i mora da se poštuje zakon - poručio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading