Sekretarijat za urbanizam u Beogradu sve bolji: Sistem za građevinske dozvole radi

Autor: Republika

Vesti

31.05.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prethodna dva dana kroz sistem za izdavanje gradjevinskih dozvola CEOP na teritoriji Srbije rešeno je ukupno 919 predmeta i primljeno 914 novih predmeta za izdavanje građevinskih dozvola, pokazuju statistički podaci rada ovog sistema koji se nalazi u Agenciji za privredne registre.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Sekretarijat za urbanizam grada Beograda, koji je juče saopštio da ne mogu da izdaju nijednu dozvolu jer sistem ne radi, u prethodna dva dana je kroz ovaj sistem rešio 135 predmeta, a samo juče 106. S druge strane za isto vreme primio 69 novih predmeta. Tako da su čudne tvrdnje Sekratarijata da CEOP ne radi, a podaci govori drugačiije - navodi sagovonik Alo.

Takođe, iz podataka se vidi da je gradski sekretarijat poslednjih dana ubrzano krenuo da rešava više od 510 zaostalih predmeta iz ove i prethodnih godina, a koji nisu završeni u predviđenom roku.

U APR saznajemo da je sistem CEOP zbog ažuriranja ponekad radi usporeno, ali da to ne ugrožava njegovo funkcionisanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading