PLJUŠTAĆE KAZNE Patrola saobraćajne policije poslata u Topčiderski park

Autor: Prva, Republika

Vesti

03.06.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna policija konačno je poslala patrolu u Topčiderski park, preko kog su vozači, da bi izbegli gužvu, vozili.

RepublikaFoto: Printskrin/Prva
Nema više bahate vožnje po Topčideru

Pre nekoliko dana snimak koji su zabeležile kamere TV Prva, a gde vozači voze po sred parka, ali i po tramvajskim šinama, šokirao je sve. Time su prekršili nekoliko saobraćajnih propisa, ali kazne nisu bile napisane nikome, jer na kritičnom mestu nije bilo saobražajne policije.

Komunalna policija, koja je u jednom trenutku bila poslata na lice mesta međutim, nije imala ovlašćenja da zaustavlja vozila u pokretu. A i vozači, kada su videli kameru i komiunalnu policiju bukvalno su se dali u beg, vozeći u rikverc. Jedna mlada ženska osoba ipak je uhvaćena u kršenju saobraćajnih propisa, ali je zamolila komunalnog policajca da joj ne napiše kaznu, koja inače iznosi 25.000 dinara.

Rano jutros u Topčiderski park stigla je i saobraćajna policija, koja se "sakrila" iza žbuna kako je vozaći koji voze šinama ne bi videli. Problem vožnje po sred parka rešen je postavljanjem betonskih žardinjera na pešačke staze, tako da vozači ne mogu tim putem proći do ulice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading