Žaliću se! I nastaviću da govorim o Đilasovom kriminalu: Vesić o prvostepenoj presudi u parnici protiv bivšeg gradonačelnika

Autor: Tanjug

Vesti

06.06.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će se žaliti na prvostepenu presudu kojom ga je sud obavezao da isplati 300.000 dinara bivšem gradonačelniku Draganu Ðilasu zbog povrede časti i ugleda, ali i da će nastaviti da upoznaje javnost sa kriminalom koji je, kaže, Ðilas počinio dok je bio na vlasti.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Goran Vesić

Vesić je u pisanoj izjavi naveo da mu je žao što sud nije uvažio sve njegove argumente o tome koliko je Ðilas, dok je vladao Beogradom, kako kaže, pokrao grad i kako se obogatio dok je bio na vlasti.

Vesić je naveo da mu je, sa druge strane, drago da sud nije prihvatio Ðilasov zahtev da svaki put kada pomene da je lopov, on bude kažnjen sa dodatnih 100.000 dinara.

- Očigledno vidi i sud da tu ima nešto - naveo je Vesić.

On je dodao da je uveren da će drugostepeni sud pažljivije razmotriti dokaze o tome kako su prihodi gradskih firmi, dok je Ðilas bio gradonačelnik, bili sve manji, a njegovih privatnih firmi sve veći.

Vesić je rekao da će nastaviti da upoznaje javnost, kakva jeÐilas "politička štetočina i kakva je hodajuća opasnost po budžet i interese naroda", jer je važno da to građani znaju.

 U tome niko ne može da me spreči, pa Ðilas svojim tužbama - dodao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Dara

06.06.2019 16:43

Djilasa bas hoce suficit u njegovim dzepovima..

Nk4

06.06.2019 16:45

Nedela Djilasova treba da se govore na sav glas da narod cuje sta ne sve radio covek dok je bio.na vlasti

Ivo

06.06.2019 17:18

Lopov Djilas navikao da krade,kad tad ce njegove nezakonite radnje izaci na videlo.

Ana

06.06.2019 18:32

Đilas je prošlost. Bilo nekad ne ponovilo se.