(FOTO) Raskrinkan prevarant! Poziva se na Vesića i preti ljudima: Zamenik gradonačelnika pozvao Tužilaštvo da reaguje

Autor: Tanjug

Vesti

13.06.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obelodanio je da se pojavio prevarant koji preti "zaštićenim stanarima" pozivajući se upravo na njega!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/www.facebook.com
Čovek u Beloj košulji se poziva na zamenika gradonačelnika Beograda

Građani su mi prijavili da je čovek sa slike, u beloj košulji i sa kravatom, danas u jednom restoranu mojim imenom pretio nekoj ženi koja je zaštićen stanar i pri tom bio veoma glasan. Tražio je od žene da izađe iz stana, iako po Zakonu o stanovanju ima pravo da boravi u njemu dok joj lokalna samouprava ne reši stambeno pitanje u skladu sa zakonom.

Čoveka sa slike, u beloj košulji, nikada u životu nisam video, a slika koju objavljujem je jedina koju sam dobio, iako nije najboljeg kvaliteta. Ako iko prepozna osobu, molim da mi javi kako se zove. Već sutra ću podneti krivičnu prijavu protiv NN lica, a nadam se da ću saznati kako se zove, kako bi ta osoba odgovarala u skladu sa zakonom. Verujem da će tada tužilaštvo po službenoj dužnosti dobiti snimak iz restorana pa će tu osobu moći brzo da identifikuju.


Koristim ovu priliku da obavestim sve zaštićene stanare da ne nasedaju na prevare poput ove. Jedina institucija koja je nadležna za rešavanje statusa zaštićenih stanara je Gradski sekretarijat za imovinu i nisu vam potrebni posrednici. Takođe koristim priliku da obavestim građane da mogu da snime ili prijave svaki osobu koja se pozove na moje ime na elektronsku adresu: goran.vesic@beograd.gov.rs.

Protiv svake takve osobe odmah ću podneti krivičnu prijavu!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading