Pokrenuta inicijativa za preseljenje katastra u Rakovicu

Autor: Republika

Vesti

10.07.2019

14:40 >> 14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u prostorijama Gradske opštine Rakovica održan sastanak sa predstavnicima Republičkog geodetskog zavoda (RGZ), povodom inicijative Gradske opštine Rakovica da se Služba nepokretnosti Rakovica preseli u zgradu Opštine u ulici Miška Kranjca 12.

RepublikaFoto: Promo foto
Obilazak prostorija u zgradi GO Rakovica

Sastanku su prisustvovali predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić i direktor Republičkog geodetskog zavoda Borko Drašković sa saradnicima.

Konstatovano je da bi dolaskom katastra, građanima Rakovice bio olakšan proces legalizacije objekata, imajući u vidu da će uskoro Gradska opština Rakovica biti zadužena za legalizaciju objekata površine do 400 metara kvadratnih.

Predstavnicima Republičkog geodetskog zavoda predstavljene su prostorije Gradske opštine Rakovica koje bi bile pogodne za obavljanje poslova RGZ-a. 

Po završetku sastanka upućena je inicijativa nadležnim institucijama da se prostorije u zgradi Gradske opštine Rakovica opredele za rad Službe nepokretnosti Rakovica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading