Petrović: Bastać od sebe pravi klovna

Autor: Novosti, Republika

Vesti

16.07.2019

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke kaže da je utvrđeno da su predsednik opštine Stari grad i njegovi saradnici potrošili 40 miliona dinara na sumnjive nabavke

RepublikaFoto: youtube.com/SNS Beograd
Luka Petrović

Član Predsedništva Srpske napredne stranke se oglasio povodom komentara predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća o odluci Skupštine grada Beograda o preuzimanju SC "Milan Gale Muškatirović".

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Može Bastać slobodno da uzme taj šlauf i da ga ponese na SRC “Milan Gale Muškatirović” i da se lepo kupa i uživa, a mi ćemo da mu pokažemo kako može da se uspešno vodi ovaj biser koji imamo na Starom gradu, jer jedino što zna on i njegov šef Dragan Đilas je da pljačkaju i otimaju, samo što Đilas to radi sa stotinama miliona evra a Bastać sa stotinama miliona dinara.

Umesto da mu bude drago, kao što je to slučaj sa odgovornim ljudima sa Vračara koji su pozdravili ovaj potez grada, Bastać opet pravi od sebe klovna sa besmislenim konferencijama. Zna on da mu je SRC “Milan Gale Muskatirović” bio plen iz kog je finansirao sebe i svoju družinu.

Utvrđeno je da su Bastać i njegovi saradnici bacili milione na logo firme, da je “Milan Gale Muskatirović” potrošio više od 40 miliona dinara na sumnjive nabavke.

RepublikaFoto: youtube.com/Čuvamo Stari grad
Marko Bastać

Godišnje plaćaju 4 miliona dinara za usluge kol centra, za štampanje materijala 10 miliona, za instaliranje sistema kontrole i naplate 18 miliona.

Radnicima kasne plate, mnogi su napustili posao. Bastać je uzeo kredit od 50 miliona dinara po osnovu založene imovine koja je vlasništvo grada.

Bastać i njegov šef Đilas su godinama urušavali i uništavali ovaj bazen.

Može crnogorac Bastać da preti koliko hoće, kao što je zatvarao gradilišta pa su ga obični ljudi najurili, mi ćemo sve što smo započeli završiti. Kao sto smo uradili:

- Otvoren Narodni muzej

- Rekonstruisana garaža Obilićev venac sa 200 novih parking mesta

- proširena pešačka zona i zasađeno preko 100 novih sadnica drveća

- Rekonstruisan Pionirski park i brojni zelenii platoi i urbani džepovi (Platoi na uglu Palmotićeve i Milutina Bojića, Stara Hercegovina,

- Rekonstruisane Velike stepenice na Kalemegdanu

- Rekonstrukcija Karađorđeve

- Rekonstrukcija Trga republike

- Rekonstruisana Svetogorska (saobraćajnice)

- Kompletno rekonstruisan Kosančićev venac

- Rekonstrukcija parka Vojvode Vuka ( Topličin venac)

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Zgrada narodnog muzeja

Tako ćemo, zajedno u dogovoru sa našim komšijama sa Starog grada, sve buduće projekte da realizujemo, a ti možeš da pretiš i histerišeć zajedno sa tvojim šefovima koliko god hoćeš, pristojna i moderna Srbija će uvek pobediti.

Zato još jednom, pamet u glavu, papuče na noge, peškir na leđa i sa svojim skuterom mirno i lepo da ideš na SRC “Milan Gale Muskatirović” da se kupaš i sunčan, a mi ćemo se brinuti da višegodišnje devastiran i opljčkan biser našeg Starog grada zasija punim sjajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading