Rokovi ispoštovani, Karađorđeva kreće 1. septembra, kao i još neke ulice

Autor: Tanjug

Vesti

14.08.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urbanista Beograda Marko Stojčić obišao je danas radove na rekonstrukciji Karađorđeve ulice i istakao da su rokovi ispoštovani i da će ta ulica, kao i Trg republike, biti pušteni u saobraćaj 1. septembra.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Marko Stojčić

On je novinarima rekao da su radovi u Karađorđevoj ulici bili obimni i da su podrazumevali i potpunu zamenu svih instalacija.

- Ono što je najvažnije za Beograđane i funkcionisanje saobraćaja u gradu, s obizrom da imamo veći broj gradilišta i ulica koje se rekonstruišu, je da je potpuno izvesno da će Karađorđeva ulica i Trg republike od 1. septembra biti funkcionalni za saobraćaj - istakao je Stojčić.

To, istakao je, važi i za Topličin venac i Park vojvode Vuka gde će, kaže, saobraćaj funkcionisati kao i ranije, osim u delu Ulice Vuka Karadžića koji se nalazi uz Park vojvode Vuka.

RepublikaFoto: Promo foto

Osvrnuvši se na kritike opozicije, rekao je da bivši gradonačelnik Dragan Ðilas intenzivno kritikuje sve radove u gradu i da to ne bi činio da je "radio nešto za vreme svog mandata".

- Imamo situaciju da oni sede u svojim kabinetima i iz fotelja napadaju naš rad - rekao je Stojčić i dodao da su preduzeća i radnici pod velikim pritiskom za završe radove kako bi, pre svega, građani Beograda imali rekonstruisane saobraćajnice i uređen grad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading