(FOTO) Vesić ne odustaje u borbi protiv građevinske mafije: Postavljene prepreke na divljoj deponiji na Čukaričkoj padini

Autor:

Vesti

14.08.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić ne posustaje u borbi protiv divlje deponije na Čukaričkoj padini. Akcijom gradskih vlasti ova deponija biće opasana preprekama kako bi se sprečio nelegalan istovar zemlje iz kamiona. Zamenik Gradonačelnika Beograda Goran Vesić je ovo najavio na svom profilu, na društvenoj mreži Fejsbuk.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
radnici u postavljanju prepreka na deponiji

On je u svom postu napisao:

- Grad Beograd je počeo sa postavljanjem fizičkih prepreka kako bi se sprečilo da kamioni vrše nelegalan istovar zemlje i građevinskog otpada na divljoj deponiji na Čukaričkoj padini, preko puta FMP. Postavićemo i kamere u dvorište FMP kako bismo imali snimak svakog kriminalca koji pokuša da ukloni ove prepreke kao i kamiona kojima bi se donosio građevinski otpad - rekao je Vesić.

Podsetimo, Vesić je ranije rekao da ova divlja deponija predstavlja građevinske maffije kojoj je on odlučan da stane na put.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading