TRN U OKU: Ko plaši ljude da će umreti ako šetaju Trgom republike?!

Autor: Republika

Vesti

05.09.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se danas povodom teksta u kojem se navodi da je "Trg republike opasan po zdravlje ljudi".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

On je oštro osudio laži koje su iznete o "mogućim smrtnim ishodima na Trgu republike", te objavio sporni tekst na društvenoj mreži Fejsbuk i napisao:

- Znao sam da je Dragoljub Petrović najbolji učenik medijskog magnata i tvorca tabloida u Srbiji Raje Rodića, kao što sam znao da se javno hvali po kafanama (a gde bi drugo) kako je njegova definicija uspešnog novinarstva da "nikada ne možeš dovoljno da potceniš čitaoca" što on veoma uspešno radi u Danasu sa svojim tekstovima.

Ipak, moram da priznam da me Petrović uvek ponovo iznenadi u kojoj meri je spreman da novinarstvo stavi u funkciju svog političkog gazde, koga on uvek ima. Ovaj put je njegov gazda Dragan Đilas jer on najbolje plaća, a kod Petrovića količina je novca obrnuto poporcijalna političkoj propagandi koju daje.

- "Pismo čitaoca" koje je objavio u jučerašnjem Danasu u kome plaši ljude koji imaju srčane probleme ili su epileptičari ili asmatičari da mogu da "umru ako se šetaju Trgom Republike" Petrović je uradio u najboljem maniru čuvene rubrike "Odjeci i reagovanja" iz devedesetih godina.

Ali još će nas Petrović iznenađivati. Kada god pomislimo da ne može niže i gluplje on nas demantuje - napisao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Mila

05.09.2019 09:19

Čime se sve služi opozicija: pričama za malu decu. Neverovatno!

Dehan

05.09.2019 11:49

Cime se sve sluzi opozicija

Zoka

05.09.2019 12:05

Ne mogu da verujem da se opozicija ovoliko blamira. Ima li kraja?

Miki

05.09.2019 12:30

Kakvim nebulozama se sluzi opozicija. Skandalozno!