"IZAĐI NA PROZOR AKO SMEŠ": "Hrabri" tinejdžeri lomili park i pretili komšijama, a onda je sišao ON

Autor: blic.rs

Vesti

17.09.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa tinejdžera iz beogradskog naselja Mirijevo "uhvaćena" je pre dve noći kako lomi igralište ispred jedne od zgrada u Mirijevskom vencu.

RepublikaFoto: facebook.com/Zoran Mladenovic

Kako izgleda postati huligan od malih nogu, najbolje se može videti na video snimku objavljenom u Fejsbuk grupi "Mirijevo". Naime, slučajni prolaznici snimli su grupu dece kako lomi obližnju ljuljašku i sprave koje se nalaze na igralištu. Dok ruše sve pred sobom, jedan od mladića poziva i jednog od stanara rečima "izlazi na prozor ako smeš", uz agresivan i vređajući ton.

Građanka, koja je okačila snimak na Fejsbuku, ostavila je i propratni komentar.

"Ako neko prepoznaje svoju ljubljenu i "lepo vaspitanu" dečicu, neka im objasni da su suviše mali za ovako "lepo" ponašanje, ali isto tako dovoljno veliki da recimo kopaju kamen, krompir... da izbace ludilo iz sebe! P.S. Deca su vam ispred Mirijevskog venca 14, čisto da vas obavestim!", stoji u komentaru objavljenom uz video snimak.

U komentarima, ona je objasnila da je snimak nastao "nakon divljanja i urlanja", a sve reagujući na komentar nekoliko ljudi koji su se zapitali "šta je ovde vandalizam?".

Foto: facebook.com/Ivana Perunović Ex Matović

"Kada je sišao neki čovek, naravno da su se razbežale junačine koje su mu pre toga vikale aje siđi p.... itd., i to nije prvi put. Snimak je nastao nakon što su se ponovo vratili i namenjen je njihovim roditeljima, ako ih ima u grupi, kao što piše u opisu slike", stoji u komentaru ove Mirijevke.

Da lomljenje svega i svačega nije izolovan slučaj u Mirijevu, pokazuje i fotografija nastala danas, gde se vidi kako su nepoznati počinioci uništili klupu koja stoji u parku, a od koje je "malo šta ostalo". Propratni komentar, na tragu prvog slučaja glasi, "igrala se deca".

Iako se verovatno radi o maloletnicima, organi reda bi svakako trebalo da utvrde ko se nalazi na snimku i adekvatno ih sankcionišu, kako se ovo ne bi događalo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading