Osuđen investitor bespravnog objekta u Gornjogradskoj!

Autor: Republika

Vesti

26.09.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Investitor koji je bespravno gradio objekat u Gornjogradskoj ulici u Zemunu pravosnažno je osuđen u postupku pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove izvršila je nadzor nad izvođenjem radova u Gornjogradskoj 7A u Zemunu, gde je investitor započeo izvođenje radova na osnovu rešenja o investicionom održavanju, ali je građevinski inspektor utvrdio da investitor ne izvodi radove prema tom rešenju , zbog čega je gradilište zatvoreno.

U toku postupka utvrđeno je da je investitor uklonio postojeći objekat u potpunosti, do kote terena i započeo izgradnju objekta. Građevinski inspektor je odmah podneo odgovarajuću krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu i izvršio obnovu zatvaranja gradilišta.

Uprkos rešenju o obustavi radova, investitor je nastavio sa izvođenjem radova, a građevinski inspektor Sekretarijata za inspekcijske poslove više puta je obnavljao uklonjenu traku kojom je zatvoreno gradilište.

Nakon toga, investitor je pravosnažno osuđen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading