Uzmite bolovanje, sutra ponovo blokada grada! Taksisti najavili haos, a stiže nam i Erdogan

Autor:

Vesti

06.10.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protest taksista, koji je počeo protekle nedelje, nastavlja se i sutra. Nakon pauze za vikend i mogućnosti da se slobodno kreću, stanovnike prestonice sutra očekuju nove saobraćajne blokade. Dakle, ukoliko radite u centru grada - uzmite bolovanje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Protesti taksista

U organizaciji protesne vožnje za sada nema promena, potvrdio je za "Blic" Aleksandar Bijelić, predsednik Saveza taksi udruženja Srbije.

Uprkos poseti turskog predsednika Redžepa Erdogana (7. i 8. oktobar), taksisti će se sutra okupiti u 12.00 sati na četiri lokacije odakle će krenuti u protesnu vožnju, kao što je bio slučaj i prethodnih dana.

- Sve je isto kao i prošle nedelje, nema nikakvih promena, tako da nastavljamo sutra. Kada god bude došlo do nekih izmena, obavestićemo javnost - kaže Bijelić.

Taksi vozila će se u kolonama uputiti ka centru grada sa ovih lokacija i to sledećim ulicama:

  • Hala Pionir: Čarli Čaplina, Jaše Prodanovića, Takovska, Trg Nikole Pašića do ugla sa Vlajkovićevom;
  • Hotel "Podgorica": Bulevar Peka Dapćevića, Autokomanda, Bulevar oslobođenja, Trg Slavija, Nemanjina do ugla sa Balkanskom;
  • Blok 70, taksi stanica u Omladinskih brigada: Omladinskih brigada, Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Prizrenska, Terazije, Trg Nikole Pašića, Ulica kneza Miloša do ugla sa Nemanjinom;
  • Obrenovački put ugao sa Svetolikom Lazareviće Laze: Obrenovački put, Radnička, Bulevar vojvode Mišića, Mostarska petlja, Ulica kneza Miloša do ugla sa Bulevarom kralja Aleksandra.

Skup će trajati do 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đura

06.10.2019 14:30

Hajde da vidimo da li će i sutra blokirati grad.