Pripremite se: Braće Jerković i Medaković OD SUTRA bez tople vode!

Autor: Republika

Vesti

09.10.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neophodni radovi na magistralnom toplovodu na grejnom području toplane "Voždovac" prouzrokovaće u četvrtak, 10. oktobra, od 5 časova prekid isporuke toplotne energije za pripremu potrošne tople vode potrošačima u naselju Braće Jerković.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Korisnicima iz naselja Braće Jerković redovna isporuka potrošne tople vode biće nastavljena u subotu, 12. oktobra, u ranim jutarnjim časovima. "Beogradske elektrane" koriste povoljne vremenske prilike da obave neophodne radove kako bi potrošačima omogućile stabilniju i pouzdaniju isporuku toplotne energije u predstojećoj grejnoj sezoni.

Zbog neophodnih radova u toplani "Medaković", u sklopu završnih priprema za predstojeću grejnu sezonu koja počinje 15. oktobra, pomenuta toplana neće isporučivati toplotnu energiju za pripremu potrošne tople vode potrošačima od četvrtka, 10. oktobra od 5 časova, do subote, 12. oktobra u ranim jutarnjih časovima.

Ranije najavljeni radovi u toplani "Medaković" trebalo je da budu obavljeni od 2. do 4. oktobra, ali su odloženi zbog zahlađenja i isporuke toplotne energije potrošačima. "Beogradske elektrane" koriste povoljne vremenske prilike da obave neophodne radove kako bi potrošačima omogućile stabilniju i pouzdaniju isporuku toplotne energije u predstojećoj grejnoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading