Radovi menjaju trase gradskog prevoza: Izmene na čak 13 linija!

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

14.10.2019

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog izvođenja radova u desnoj kolovoznoj traci u Koreničkoj ulici, ali i izgradnje kanalizacije u Užičkoj i Teodora Drajzera, menjaju se trase linija javnog prevoza.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Zbog izvođenja radova u desnoj kolovoznoj traci u Koreničkoj ulici, ali i izgradnje kanalizacije u Užičkoj i Teodora Drajzera, menjaju se trase linija javnog prevoza 38, 38A, 70, 49, 94. Do 20. oktobra biće izmenjene trase linija 38, 38A, 70, 352A, 353, 354B, 362, 366, 366A, 461 i 462, zbog asfaltiranja Koreničke ka Konjarniku.

Linija 38 će ka Ustaničkoj saobraćati ulicama: Nikole Grulovića, Partizanska, Bulevar kralja Aleksandra, Ustanička do okretnice "Šumice" i dalje redovnom trasom.

Autobusi 38A i 70 će u smeru ka "Mostaru" voziti ulicama: Auto-put za Niš, Stefana Prvovenčanog do Autokomande i dalje redovnom trasom, dok će 38L ići trasom Auto-put, Stefana Prvovenčanog do mosta kod dušanovačke pošte i dalje redovnom trasom.

Izgradnja fekalne i kišne kanalizacije u Užičkoj i Teodora Drajzera, u prvoj fazi, trajaće do 28. oktobra. Radovi se odvijaju u desnoj saobraćajnoj traci u Teodora Drajzera, na delu od raskrsnice sa Užičkom do priključka prema bolnici. Menjaju se trase linija 38A, 49 i 94.

Linija 38A voziće trasom: Dragana Mancea, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Bulevar vojvode Putnika, Mostarska petlja, Bulevar vojvode Mišića, petlja "Radnička", Bulevar vojvode Mišića, Bulevar patrijarha Pavla i dalje redovnom trasom. Autobus 49 će takođe voziti ovom trasom, a posle petlje "Radnička" ići će Paštrovićevom i dalje redovno. Tom trasom ide i autobus 94.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading