Zamena kocaka na Trgu republike pri kraju: Ovo su izmene u javnom prevozu i rok završetka radova

Autor: novosti.rs

Vesti

22.10.2019

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamena kocaka na Trgu republike privodi se kraju, a saobraćaj je od ponedeljka moguć iz Francuske i Ulice Vase Čarapića ka Dečanskoj. Kolarčeva ulica, od Palate "Albanija" do Trga republike, biće zatvorena do 1. novembra, kada je rok da se završe radovi.

RepublikaFoto: Grad Beograd

- Kako napreduju radovi na preslaganju kocke na Trgu republike, tako se i pojedine ulice postepeno otvaraju za saobraćaj, a naš je cilj da građani što pre mogu da ih koriste - kazao je sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović. - Radovi odmiču i ulice se, deo po deo, ponovo otvaraju, dok se neki delovi zatvaraju kako bi se ceo posao priveo kraju.

Vozila iz Francuske i Ulice Vase Čarapića moći će da koriste po jednu saobraćajnu traku.

Autobusi sa linija 24 i 26 saobraćaju, u smeru prema Dorćolu, ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom i dalje redovnom trasom. U smeru prema gradu, voze Francuskom, preko Trga republike, Makedonskom, Dečanskom, Trgom Nikole Pašića i dalje redovnom trasom, a koristiće privremeno stajalište "Trg republike" ispred scene "Raša Plaović".

I vozila sa linija 37 i 44, kao i minibusa linije E2, koriste ovu trasu.

Autobusi sa linija 43 i 96 saobraćaju skraćenom trasom do terminusa "Železnička stanica".

Linija 27 u smeru ka Trgu republike ide trasom: Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Braće Jugović, Francuska i koristiće stajalište "Dom omladine".

Trolejbusi na linijama 21, 22, 29 voze do Slavije, a linija 31 i 22A do Palate "Albanija".

Linije 5A, 19, 28A i 41 i dalje ne saobraćaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading