POZNATO JE! Ovo je novi raspored sudova i tužilaštava u Beogradu!

Autor: Tanjug

Vesti

25.10.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U renoviranu zgradu Palate pravde narednih dana vraćaju se kompletan Viši sud u Beogradu (bez posebnih odeljenja za organizovani kriminal i ratne zločine koji ostaju u sudskoj zdradi u Ustaničkoj ulici) i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Palata pravde

Ovi organi zgradu će ubuduće deliti sa krivičnim odeljenjem Drugog osnovnog suda u Beogradu i Drugim osnovnim tužilaštvom rečeno je Tanjugu u Ministarstvu pravde.

U sudsku zgradu u Katanićevoj ulici useliće se krivično odeljenje Prvog osnovnog suda u Beogradu i Prvo osnovno tužilaštvo.


U toj zgradi ostaće i građansko odeljenje Drugog osnovnog suda u Beogradu.

Parnično odeljenje Prvog osnovnog suda u Beogradu ostaje na trenutnoj adresi u sudskoj zgradi u Bulevaru Nikole Tesle (nekadašnji aeroinžinjering).

Treći osnovni sud u Beogradu i Treće osnovno tužilaštvo ostaju na adresi u Bulevaru Mihajla Pupina.


Zbog preseljenja Višeg suda i Višeg tužilaštva u Beogradu u renoviranu zdradu Palate pravde od danas do 4. novembra neće se održavati suđenja, neće raditi pisarnice, niti će biti rada sa stranka izuzev u hitnim predmetima po zakonu i Sudskom poslovniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading