Biće manje gužve u gradu: Rekonstruisana deonica Kraljice Marije od ponoći se pušta u saobraćaj

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

08.11.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što se tiče deonice od Takovske do Drinčićeve ulice radovi bi trebalo da budu završeni i ulica puštena za saobraćaj oko 20. novembra.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Foto: Ilustracija

Rekonstruisana deonica Ulice kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, biće u ponoć puštena u saobraćaj.

Na čitavom potezu od Ruzveltove do Takovske ulice urađena je nova fekalna i kišna kanalizacija, postavljene su nove vodovodne cevi, nova LED rasveta i nove šine, završena je nova kolovoznakonstrukcija, deo električnih i telekomunikacionih instalacija je nov, a deo zaštićen, u skladu sa dobijenim uslovima, a postavljeni su i novi semafori.

RepublikaFoto: youtube.com/SNS Beograd
Luka Petrović

Kako je rekao gradski sekretar za investicije Luka Petrović, izvođaču je rečeno da poveća broj radnika, kako bi se što pre na ovom potezu završili preostali radovi na uređenju trotoara i parking mesta, saopštio je Beoinfo.

- Što se tiče deonice od Takovske do Drinčićeve ulice, ukoliko ne bude većih padavina, radovi bi trebalo da budu završeni i ulica puštena za saobraćaj oko 20. novembra - istakao je Petrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading