"Beogradska zima" na ulicama prestonice: Ovi besplatni programi nas očekuju tokom praznika

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji za novinare održanoj u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, 28. novembra 2019. godine, najavljen je početak manifestacije Beogradska zima pod sloganom "Svim srcem za Beograd".

RepublikaFoto: BEOINFO
Goran Vesić i Damir Handanović

U okviru "Beogradske zime", svim sugrađanima i gostima grada obezbeđeni su raznovrsni besplatni sadržaji, a sama manifestacija trajaće  od 1. decembra 2019. do 15. februara 2020. godine.

Pored tradicionalog Trga otvorenog srca, Ulice otvorenog srca i dočeka Nove godine u centru grada, zimu će obeležiti i klizalište koje će se ove godine biti postavljeno na Trgu Republike kao i mnogobrojne predstave i koncerti, Božić kod Hrama Svetog Save i Open air cinema na Trgu Nikole Pašića.

Direktor Cebefa Damir Handanović najavio je bogat i raznovrstan program Beogradske zime koji očekuje sve sugrađane i posetioce Beograda. Ovom prilikom u okviru same manifestacije  najavio je koncert Bajage i instruktora, održavanje Megdana, održavanje besplatnih filmskih projekcija na Trgu Nikole Pašića u Kombank dvorani, Open air cinema kao i program gradskog dočeka Nove godine ispred Doma Narodne Skupštine. Ovom prilikom osim prisutnih izvođača za doček Nove godine , Lepe Brene i Kikija i Pilota   najavio je nastup Maje Berović kao i DJ Đuke.

Takođe najavljeni su i izvodjači za nastup 30. decembra; Vuk Mob, Angelina, Gazda Paja, Sara Jo, Mili, Senidah, Cobi, Rasta, MC Stojan kao i DJ Đuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading