GRAD IZAŠAO U SUSRET NEPLATIŠAMA INFOSTANA: Reprogram za dužnike produžen do 31. marta

Autor:

Vesti

25.12.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građanima koji duguju za račune Infostanu rok za reprogram je produžen do 31. marta, odluka je grada Beograda koju je preneo zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: youtube.com/Potrošački savetnik
Foto: Ilustracija

Kako je naveo, grad je 18. oktobra doneo takvu odluku kako bi se pomoglo građanima koji u nekom trenutku nisu bili u stanju da plaćaju svoje obaveze da im se ponudi reprogram duga pod veoma povoljnim uslovima, a što podrazumeva otpis kamate i plaćanje duga na rate.

- Od oktobra do danas više od 5.400 dužnika je ušlo u reprogram i oni su u budžet grada uplatili preko 250 miliona dinara. Zbog toga smo danas doneli odluku da se reprogram produži do 31. marta naredne godine - rekao je Vesić i pozvao građane koji duguju Infostanu da iskoriste ponuđeni reprogram i regulišu svoje obaveze jer, kako je naveo, novog reprograma neće biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Platisa

25.12.2019 22:37

Dokle, aman, dokle vise? Ko nema para da zivi u Beogradun neka se seli tamo gde su SVI troskovi manji. Em se se smanjiti guzva u ovom nazovi velegradu, em ce sa 20-30% stanovnika manje i cene da padnu za nas PLATISE!