Nagrađeni najbolji učenici Rakovice

Autor: Republika.rs

Vesti

31.01.2020

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska opština Rakovica u sklopu tradicionalne manifestacije „Nagradimo najbolje“, koja je održana 30. januara nagradila je najbolje učenike rakovičkih osnovnih i srednjih škola. Na svečanosti upriličenoj u hotelu „Balašević“, nagrade su uručene učenicima osnovnih i srednjih škola Rakovice koji su osvajali priznanja na gradskim, republičkim i međunarodnim takmičenjima.

RepublikaFoto: Promo foto
Nagrađeni učenici Rakovice

Nagrade je dobilo ukupno 107 učenika osnovnih i srednjih škola Rakovice. Nagrađivani su učenici koji su osvajali jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima, kao i pobednici gradskih takmičenja. Zahvalnice i prigodne poklone dobilo je i 72 mentora koji su radili sa nagrađivanim učenicima, dok su zahvalnice podeljene i direktorima rakovičkih osnovnih i srednjih škola.

Najboljim učenicima i mentorima nagrade i zahvalnice uručio je predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić.

Domaćin svečanosti, predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić, čestitao je najboljim učenicima, njihovim nastavnicima i mentorima na ostvarenim rezultatima. Kocić je između ostalog rekao da je uveren da će ovoj manifestaciji gde se nagrađuju najbolji, svake godine prisustvovati sve veći broj rakovičkih učenika sa impresivnim rezultatima na gradskim, republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Predsednik Aktiva direktora rakovičkih osnovnih škola Stanislav Stevuljević zahvalio se Gradskoj opštini Rakovica na saradnji a deci je poželeo uspeh.

Za više od 250 zvanica upriličen je i prigodan kulturno-zabavni program u okviru kojeg su muzičke nastupe imali „Rok hor“ (RocHoir), Škola gitare i bubnjeva „Čupavko“, dok je plesne tačke imao Baletski studio "Maga Magazinović".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading