Veliko olakšanje! Izdavanje kartica za prevoz je lako, ali produženje je od DANAS čarobno - kartice će se same ažurirati!

Autor: Tanjug

Vesti

20.02.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je danas predstavljena nova usluga zahvaljujući kojoj će nezaposlenim licima i penzionerima biti olakšano obnavljanje kartica za javni prevoz.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Naime, te kategorije stanovništva treba da dođu samo prvi put na BusPlus šalter za izdavanje kartica za prevoz samo sa ličnom kartom, i dobijaju karticu za prevoz, a nakon toga će sistem automatski svaki mesec proveravati njihov status u bazama NSZ, PIO, MUP-a i Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja i produžavati važenje kartice za prevoz.

Nova usluga nastala je integracijom informacionih sistema BusPlusa i eUprave.


Predstavljena je u poslovnici BusPlusa u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, u prisustvu predsednice Vlade Srbije Ana Brnabić, zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i direktora Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihaila Jovanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading