Vesić: Da li bi Đilas želeo grbove Albanije i Tirane na Trgu republike?

Autor: Republika

Vesti

26.02.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je na tekst "CVETNI TEPIH Trgu republike je samo ovo još falilo!" objavljen na portalu "Direktno".

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Vesić

- Ne zna se šta je gore. To što je Đilas neznalica ili što mu smeta srpski grb na Trgu republike? Najgore je što je lopov, ali o tome ćemo drugi put. Dragan Đilas bi preko svog portala da zabrani da se na Trgu republike od cveća naprave grbovi Srbije i Beograda!? - kaže Vesić.

On se pita da li bi "Đilas možda želeo grbove Albanije i Tirane".

- Dokle će više ova neznalica, kojoj je samo novac bitan, da nas bruka? Smeta mu sve što ima veze sa Srbijom, a to smo mogli da da vidimo kada se protivio izgradnji jarbola sa srpskom zastavom. Verovatno bi Đilas bio srećan da pravimo jarbol sa albanskom zastavom? Đilas je jedini lider opozicije u svetu koji građanima svoje zemlje ne čestita Dan državnosti!? - pita Vesić.

Dodaje da "Đilas ne mrzi samo srpske simbole jer je napao Švedsku zbog projekcija na zgradi Skupštine grada Beograda povodom praznika Svete Lucije".

- To je Dragan Đilas. Uvek pusti nekog svog kerbera sa lanca da napravi glupost da se ne bi on izlagao. Za to služe Boško Obradović, Borko Stefanović, Đorđe Stefanović, Jugoslav Ćosić... I sutra će da priča, kada vidi reakciju javnosti, kako nije on bio protiv srpskog grba na trgu. Pričaće kako je to sama uradila “pijana budala”, kako ga inače zove, direktor ovog Đilsovog sajta, poznat po tome da je sa svakog posla od BK, preko do Đilasove i Miškovićeve novine Pres, pa do vaterpolo klub Partizan i FK Crvena zvezda izbačen zbog krađe. I kada budemo postavili cvetni grb moraćemo da ga čuvamo da direktor ovog Đilasovog portala ne dođe da pokrade cveće sa Trga. Jer to je njegov nivo krađe - cveće, toalet papir, pranje istog automobila tri puta dnevno, kavijar u keteringu... Takve Đilas voli - zaključio je zamenik gradonačelnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Anči

26.02.2020 07:59

Jaoj, bre Djiki kad si tako hrabar idi u tiranu pa okaci i srpsku zastavu tamo hahahaha

Vesna

26.02.2020 08:00

Đilasu ako može jedno mesto u kafani pored trga......!

lana

26.02.2020 08:10

Od Djilasa se ne moze ocekivati nista pametno.

saska

26.02.2020 08:11

Pa za Djilasa me nista ne bi cudilo.