Novinar pokušao da isprovocira Radojičića, evo kako mu je odgovorio gradonačelnik Beograda

Autor: Tanjug

Vesti

14.03.2020

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradnačelnik Beograda, Zoran Radojičić, izjavio je večeras da gradske vlasti čine sve što mogu, gledajući iskustva drugih gradova u svetu, kako bi se postigao određeni balans u funkcionisanju grada, pre svega gradskog prevoza u nastaloj situaciji u vezi sa korona vorusom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Zoran Radojičić

Isprovociran pitanjem novinara da je predsednik Aleksandar Vučić nazvao lažovima sve oni koji kažu da u autobusima gradskog prevoza u Beogradu ima više od 100 ljudi, a da su večeras izneti drugačiji podaci, te "ko je lažovčina", Radojičić kaže da je pažljivo slušao predsednika i da on to nije tako rekao.

Obraćajući se novinaru, Radojičić je rekao da je u načinu kako je postavljeno pitanje shvatio zlu nameru, te istakao da ništa nećemo postići ako se, kako je rekao, budemo međusobno vređali i vređali predsednika države.

Idealno bi, kaže, bilo kada bi se u svakom autobusu vozio po jedan putnik, ali ne treba ni govoriti o tome da je to nemoguće.

Prema njegovim rečima, kada su najveće gužve, utvrđeno je da u svega pet do sedam odsto autobusa ima povećanog broja ljudi.

- Trudićemo se da postignemo balans, da grad funkcioniše, ali nećemo postići ništa ako se budemo vređali i ako budemo vređali predsednika - rekao je Radojičić.


Naveo je da je on sam na ovu konferenciju došao autobusom i da je obratio pažnju, te da je uoči da na stanicama nije bilo mnogo ljudi, a da su autobusi bili poluprazni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading