Željko Joksimović: Pesma ne poznaje granice, važno je da očuvamo kolektivni duh

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.04.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na platou ispred Starog dvora u ponedeljak, 20. aprila, biće održan koncert Željka Joksimovića čime će početi serija koncerata pod nazivom “Beograd pobeđuje” koji će se održavati ponedeljkom, sredom i petkom u 18 sati.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkojoksimovic
Željko Joksimović

- Tim koncertima želimo da zahvalimo pre svega građanima Beograda na dispicplini i strpljenju i na tome što zajedno uspevamo da izdržimo sve ovo što se dešava za vreme epidemije korona virusa", rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić  i najavio da će u sredu, 22. aprila, nastupiti Tijana Bogićević.

Naveo je da će građani koncerte moći da prate onlajn putem linka live.beograd.gov.rs i na programima RTS 2, Studio B i K1.

- Na ovaj način šaljemo poruku da je Beograd solidaran sa svetom, da svi treba da pomažemo jedni drugima i da umetnost, iako ne može da pobedi koronu, može da pomogne da svi zajedno lakše prođemo kroz ovu situaciju - rekao je Vesić.

Zahvalio je svim umetnicima koji su se odazvali pozivu da učestvuju u ovim koncertima.

Foto: Grad Beograd

- Na ovaj način ćemo pokazati da možemo da pošaljemo divnu sliku iz Beograda i da iz ovoga zajedno izađemo jači - dodao je zamenik gradonačelnika.

Željko Joksimović je poručio da je u ovom trenutku najvažnije da se držimo zajedno, da čuvamo jedni druge i da iskažemo kolektitvni duh, kao što smo to oduvek i činili.

- Pesma ne poznaje granice, ona je univerzalni svetski jezik koji svi razumeju i kojim komuniciraju. U danima uskršnjih praznika ulice će biti prazne. Ostanimo u svojim domovima i zajedno podelimo nadu da bolji dani dolaze - kaže Joksimović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading